GLAMPING

Hou je wel van camperen maar lever je liever geen comfort in? Dan is glamping de perfecte vorm van vakantie. De luxe tenten zijn ingericht met alle gemakken van thuis. Een vaatwasser, een goed en comfortabel bed, verwarming, een lounge set en nog veel meer.

De tenten zijn ingericht om een slaapplek te kunnen bieden aan maximaal 7 personen. De tent heeft 3 slaapcabines waarvan 2 cabines een 2 tweepersoonsbed hebben en de derde cabine 3 eenpersoonsbedden. Wanneer je met een groep komt is het dus mogelijk om allemaal samen in 1 tent te overnachten. Let wel:  Wanneer je met een groep van meer dan drie personen komt slaap je dus bij elkaar in bed en/of bij elkaar in dezelfde cabine. Vermeld in je aanmelding duidelijk of jullie 1 tent willen delen.

Kom je alleen? Dan zul je de tent delen met anderen, maar zul je wel je eigen slaapcabine hebben. Wil je liever de tent voor je alleen? Dat kan ook, je zult dan echter wel meer betalen.

VAKANTIE

Kosten voor het totaal pakket van de vakantie bedraagt €250,- per persoon. Voor de snelle beslisser: t/m 15 april betaal je slechts €225,-

De prijs is inclusief:

 • 2 nachten in luxe clamping tent
 • Beddengoed
 • Gebruik van e-chopper of e-bike om de omgeving te ontdekken
 • Toeristen belasting
 • Eind schoonmaak
 • Yoga les
 • Creatieve workshops
 • Goodiebag (terwaarde van minimaal €50,-)
 • Heel veel gezelligheid

Waar je zelf nog aan moet denken:

 • Handdoeken (ook bijvoorbeeld keukendoeken)
 • Ontbijt, lunch & diner (allemaal ook mogelijk op de camping)

AGENDA

Aankomst op maandag 19 juni vanaf 13.00u

Vertrek op woensdag 21 juni aan het eind van de middag

Hoe de vakantie er precies uit gaat zien is nog een verrassing. Wel kan ik vast verklappen dat we de dag zullen starten met een ontspannen yoga sessie. En we gaan gedurende deze 3 dagen creatief aan de slag met 1 project die verschillende technieken vereist.

We beginnen met vilten, gaan daarna een kleurpatroon maken en leren hoe we dit het beste kunnen verwerken in een breiwerk om vervolgens aan de slag te gaan met het breien van een omgevouwen zoom. Al een idee wat het wordt?

RESERVEER

Kom je alleen of neem je iemand mee? Reserveren kan met korting t/m 2 april via onderstaande button of reserveer per mail via info@haberdas.nl Geef in de aanmelding ook aan wat jouw lievelingskleur is dan proberen we daar rekening mee te houden bij het samenstellen van de goodiebag.

De vakantie kan doorgaan bij een minimum van 6 aanmeldingen. Heb je gereserveerd per mail dan ontvang je de factuur zodra het minimum aantal bereikt is. Je reservering is definitief na betaling.

Zou je het leuk vinden om nog een paar dagen langer te verblijven op de camping vermeld dit dan in je aanvraag dan kijken we naar de mogelijkheden.

INSTAGRAM
@haberdas
FACEBOOK
@haberdas
EMAIL
info@haberdas.nl